Kiemelt ajánlatok

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Fekete Macska Panzió

Margaréta Apartman Ház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Életfa vendégház

Spirit Apartman

Elisabeth apartman

Kőtenger Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Hanga Vendégház

Szalóki Üdülőház

Legénd Üdülőfalu

Puskás Vendégház és Családi Pince

Két Jóbarát Apartmanház

Bónom-zugi nyaraló

Platán Panzió

Balogh-Szatmári Kúria

Csali Vendégház Tisza-tó

Cseresznyevirág Vendégház

Baranya megye, Kővágószőlős, Cserkúti út 4.

Pécstől mindössze 5 km-re, Kővágószőlős község keleti szélén, Cserkút falutól 200 m-re, tágas, családi-hétvégi házas övezetben található, a Jakab-hegy lábánál

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: +36 30 376 8966
Mobil:
E-mail cím: cseresznyeviragvendeghaz@gmail.com
Weboldal: www.cseresznyeviragvendeghaz.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk Pécstől mindössze 5 km-re, Kővágószőlős község keleti szélén, Cserkút falutól 200 m-re, tágas, családi-hétvégi házas övezetben található, a Jakab-hegy lábánál. Családi házunk szomszédságában 2009-ben építettük, télen-nyáron jól megközelíthető, közvetlen közelében már csatlakozni lehet a Babás szerkövekhez és a Pálos kolostorhoz vezető turistaútra.

Vendégházunkat elsősorban azoknak a pároknak, családoknak javasoljuk, akik szeretnének eltölteni nyugodt, csendes, természetközeli környezetben néhány emlékezetes napot egy romantikus kis házban.

Az 1000 m2-es telken álló épület 30 m2 alapterületű, alsó szintjén található egy nappali-étkezős helyiség konyhasarokkal, illetve a fürdőszoba.
A felső kb.20 m2-es padlásszobában 4 fő elhelyezésére van lehetőség egy franciaágyon és kettő egyszemélyes ágyon. Az alsó szinten levő kanapé is igény szerint kihúzható 160x200 as méretűre, így végső esetben 6 fő elszállásolására van lehetőség.

A ház klimatizált, télen is lakható,2 különálló fedett terasszal is rendelkezik, a kertben érő gyümölcsök szabadon fogyaszthatóak. Nyári időszakban idén egy új, 4 méter körátmérőjű, 0.9 méter mély homokszűrős fürdőmedencét állítunk fel , illetve grillezésre, nyársalásra, bográcsozásra is lehetőség van. Az udvar körbekerített, csak a vendégek használatára szolgál! Parkolás a kertben kialakított zárt parkolóban lehetséges.

Pécs nagyon közel van, Villány, Orfű, Harkány vagy Szigetvár pedig kirándulások ideális célpontja lehet, körülbelül 30 perc autóútnyi távolságban.

Legyen a vendégünk, ismerje meg e környék csodálatos természeti és kulturális adottságait!

SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK!


   


Vissza a kereséshez »